Dacia Spring, primul model electric al mărcii Dacia, a înregistrat un real succes, devenind liderul pieței vehiculelor electrice din România, deținând în prezent peste 50% din vânzările acestui segment.. La finalul anului 2022, pe șoselele din România, existau 10.000 de vehicule Dacia Spring.

„Atingerea jalonului de 10.000 de unități livrate reprezintă o confirmare a succesului înregistrat de primul model electric al mărcii Dacia. Oferind cea mai accesibilă soluție de mobilitate electrică de pe piață, Spring contribuie din plin la democratizarea segmentului vehiculelor cu emisii zero”, a declarat Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia.

De la lansarea sa, în toamna anului 2020, Dacia Spring a înregistrat peste 110.000 de comenzi la nivel internațional, aproape 70.000 dintre acestea fiind deja livrate clienților din 30 de țări, majoritatea din Europa. La sfârșitul lunii noiembrie, cele mai multe vehicule Dacia Spring erau înmatriculate în Franţa (aproape 29.000 de unităţi) și Germania (peste 14.000 de unităţi).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *